KLIKNI
 
 

 

 

REKLAMA

Poštovani, potaknuti Vašim nastojanjima da hrvatsku tradicijsku baštinu pretočite u izvorni hrvatski proizvod koji ima zasluženo mjesto na tržištu, ovim putem Vas želimo upoznati sa mogućim načinom predstavljanja Vaših proizvoda. Naime, postoji jedno mjesto gdje je dobrodošlo sve vezano uz hrvatski folklor, mjesto koje okuplja zaljubljenike u hrvatsku tradicijsku kulturu - internet stranica www.hrvatskifolklor.com na kojoj se vi trenutno nalazite.

Sama stranica nastala je iz ljubavi prema folkloru i nastojanja da se na jednom mjestu nađe sve vezano uz tu bogatu tematiku, stoga se svakodnevno obnavlja i obogaćuje novim sadržajima. Vjerujemo kako bi Vaši proizvodi također imali svoje mjesto na takvoj stranici, jer njeni posjetitelji vole i cijene hrvatsku kulturnu baštinu, a samim time i sve proizvode koji su njome nadahnuti! Ukoliko želite da naši posjetitelji upoznaju ono čime se Vi bavite, vide Vaše proizvode i mjesto na kojem ih mogu nabaviti, nudimo vam uslugu reklamiranja na našoj internet stranici www.hrvatskifolklor.com .

 

Reklamirati se možete na:

početnoj stranici
www.hrvatskifolklor.com


reklama se prikazuje na svakoj otvorenoj stranici

početnoj stranici foruma
www.hrvatskifolklor.com/forum


reklama se prikazuje na svakoj otvorenoj stranici

 

Reklama se sastoji od postavljanja banera veličine 100x50, preko kojeg posjetitelji otvaraju stranicu na kojoj se nalazi sadržaj vaše reklame. Ukoliko imate vlastitu internet stranicu, posjetitelji ulaze na nju, klikom na baner. Za sve upite slobodno nam se javite, bit će nam zadovoljstvo odgovoriti Vam.

 

veličina banera : 100x50

 

  • Cijena postavljanja samo banera - 200 kn mjesečno (uključena izrada banera)
  • Ukoliko želite izložiti svoje proizvode na našim stranicama tj. da vam izradimo stranicu koja će se otvarati klikom na vaš baner ( u toj stranici uključene su slike, tekstovi koje predstavljaju vašu djelatnost ) plaćate cijenu izrade stranice koja ovisi o broju slika, tekstova ,itd.. i plačate reklamu same stranice po dogovoru.


Kontakt: e-mail: folklor@hrvatskifolklor.com

mobitel: 098/578-727 ( Tomislav )

S poštovanjem,

Uredništvo web stranice www.hrvatskifolklor.com

 

 
 
© www.hrvatskifolklor.com
developed by: SLAVONAC